Adidas Gazelle се превърна в класически модел след като е на пазара повече от две десетилетия. Изчистеният вид на маратонките е една от главните причини за широката потребителска аудитория. Този предпочитан от много млади хора модел може да се похвали с качествени и доста издръжливи материали. Обърната кожа в различни цветове и изчистена бяла гумена подметка. Разбира се няма как да бъдат пропуснати трите класически ленти с назъбен край олицетворяващи логото на марката.

Разбираемо за класически модел, Adidas Gazelle е най-популярен в бяло с черни ленти и черно с бели ленти. Въпреки това производителя не се е задоволил с това и предлага множество разноцветни варианти. Червени с бели ленти, сини със зелени ленти, жълто с бяло и много други, разгледайте нашата галерия. Освен голямото разнообразие на цветове, моделът е наличен както за мъже, така и за жени и деца.

Надписът Adidas Gazelle, който е гордо отбелязан от външната страна при повечето маратонки е златист, но зависимост от цветовете може да бъде и в бяло. По същият начин можете да видите логото на немския производител на спортни дрехи на петата.

За нежната половина от нашата аудитория бихме препоръчали Adidas Gazelle Vimtage „Semi Flash Lime“.

Стилът остава верен на оригинала като тази серия също е произведена с обърната кожа, както и наличието на назъбените три ивици на Adidas. Изборът на маратонки с този цвят е подходящ за всеки, който желае да добави пролетна свежест в гардероба си. Но в същото да се радва на класически Adidas маратонки напомнящи за футбола през 90-те.

Удобни ли са маратонките Adidas Gazelle?

въпреки че, подметките на маратонките не са направени от по-специални материали като adiPRENE, те са достатъчно удобни за да бъдат носени ежедневно. Но ако трябва да говорим за истинско удобство бихме споменали Nike Adapt Auto Max.

Ако сте харесали adidas Gazelle и искате да се сдобиете с чифт маратонки вижте от къде можете да си ги купите.

Author

Екипът на BGchoice се стреми да предостави възможно най-обективната информация, която да Ви помогне да направите най-добрият избор.

Напиши коментар