И ма няколко начина, чрез които можете да гледате Булсатком безплатно, без да се налага да плащате нито стотинка. В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите методи за гледане на Булсатком безплатно.

Чрез приложението

Един от най-лесните начини за гледане на Булсатком безплатно е чрез използването на мобилното приложение. Ако познавате някой, който е платил за абонамент, можете да поискате да използвате неговите данни за вход в приложението. То е достъпно както за iOS, така и за Android устройства и предлага достъп богат списък с канали.

Използването на приложението е удобна опция, защото ви позволява да гледате Булсатком на вашия смартфон, таблет, като ви дава гъвкавост да се насладите на любимите си предавания и филми в движение. Имайте предвид обаче, че този метод изисква да разчитате на нечий друг акаунт, което може да не е идеално, ако търсите по-дългосрочно решение.

Един месец безплатно, като препоръчате приятел

Друг начин за гледане на Булсатком безплатно е като препоръчате приятел към услугата. Всеки настоящ клиент на оператора има възможност да получи безплатен месец от основния си план, ако доведе приятел, който стане нов клиент на договор с фиксиран срок. Освен това, новият посочен клиент ще получи и един безплатен месец на основния план, който избере. Нужно е да препоръчате само един приятел всеки месец и ще си осигурите безплатна телевизия дългосрочно.

За да се възползвате от тази оферта, просто се свържете с обслужването на клиентите и ги уведомете, че искате да препоръчате приятел. Те ще ви предоставят реферален код, който вашият приятел може да използва, когато се регистрира за услугата. След като вашият приятел се е регистрирал и изпълнил договора с фиксиран срок, и двамата ще получите един безплатен месец от основния план.(имайте предвид, че тази опция може да не е достъпна след изтичане на промоционалния период).

Вижте също: Заслужава ли си телевизия А1 Xplore TV GO?

Заключение

Гледането на Булсатком безплатно е чудесен начин да се насладите на висококачествена телевизия, без да плащате нито стотинка. Използвайки мобилното приложение или препоръчване на приятел, можете да получите достъп до широк спектър от канали и съдържание, без да се налага да плащате месечна такса за абонамент.

Author

Екипът на BGchoice се стреми да предостави възможно най-обективната информация, която да Ви помогне да направите най-добрият избор.

Напиши коментар