Пригответе се, защото може да сме само на миг от срещата с най-новия iPad mini, при условие че този слух се окаже верен.

Срещата на Apple Scary Fast е насрочена за днес, 30 октомври. Докато повечето погледи са насочени към очакването на новата партида Mac устройства, управлявани от M3, клюките предполагат, че екипът на iPad също може да разкрие компактно чудо.

Този новина е благодарение на MacRumors, които видяха документите на Apple в китайските регулаторни регистрационни файлове за батерии, по-специално такива, открити в устройства като 14-инчовия MacBook Pro, 16-инчовия MacBook Pro, Magic Keyboard и вече познатия iPad mini 6.

Но има и още: MacRumors подчертава подобни презареждания на батерии в миналото. Спомняте ли си какво направиха Apple преди дебюта на Apple Watch 9? Те подадоха документите за батерията на Watch 8 на същата регулаторна институция. Батерията на по-ранния модел намери своето място в следващия часовник.

Предполага се възможно представяне на iPad mini днес. Но не забравяйте, че бърборенето за потенциално разкриване на таблет не е ново.

В началото на октомври осведомен източник информира медията 9to5Mac, че iPad mini 7 е на хоризонта през „предстоящите месеци“, разпалвайки още повече тези пламъци.

Освен това помислете върху това: последният iPad mini (шестото поколение) направи своя дебют през 2021 г., след петото поколение, което се появи през 2019 г. Това ни поставя точно в типичния двугодишен интервал за най-малкия таблет на Apple.

И все пак има обрат. Новините от миналия месец показаха, че няма iPad mini 7 в плановете за тази година, да не говорим за нови iPad или Pro модели. Добавете към това думите на доверения експерт Марк Гърман, който намекна, че вероятно ще трябва да издържим до 2024 г. за нови издания на iPad.

Author

Христо Стоянов е автор на свободна практика в BGchoice. Той обича да покрива различни теми от новини за компютри и електроника до ревюта на дронове и електрически тротинетки.

Напиши коментар