Всички обичаме, когато магазините правят намаления. Сега в края на месец юли Емаг предлагат намаления на 20 000 продукта. Определено при толкова много оферти всеки ще намери нещо, от което да се възползва на добра цена. Няма как да Ви покажем всичките, но ще разгледаме няколко от най-добрите продукти.

Телефон Xiaomi Redmi Note 8T

Смартфон Xiaomi Redmi Note 8T

Към офертата за Xiaomi Redmi Note 8T

Един от мобилните телефони на промоция е Xiaomi Redmi Note 8T. Разбира се това не е премиум модел, но за цената, на която можете да го купите в момента си заслужава вниманието. Това е смартфон с 64GB и 4G връзка, 5 камери с възможност за видео запис с 4K резолюция и Gorilla Glass 5.

Телевизор LG Smart 43UM7450PLA 4K Ultra HD

Намаления Юли Телевизор LG Smart 43UM7450PLA 4K Ultra HD

Към офертата за LG Smart 43UM7450PLA

Тази оферта ще се хареса на всички, които са решили да заменят старият телевизор с нов. LG Smart 43UM7450PLA е един от най-продаваните модели поради неговото добро качество на добре цена. Въпреки това, сега се предлага с допълнителна отстъпка и 30 дена право на връщане. Това наистина е страхотна оферта.

Климатик Star-Light ACT-12EAWF

намаление Климатик Star-Light ACT-12EAWF

Към офертата за Star-Light ACT-12EAWF

Ако случайно сте пропуснали покупката на климатик това лято можете да се възползвате от предлаганите намаления в момента. Освен доброто охлаждане, което предлага този климатик през лятото, с неговата помощ вие ще имате възможността да се отоплявате през зимата.

Двулицев матрак Ted Memory Termoflex

намален Двулицев матрак Ted Memory Termoflex

Към офертата за Ted Memory Termoflex

Може би сте чували за фирмата ТЕД, но въпреки това трябва да кажа, че става въпрос за производител на качествени матраци. Независимо дали сте в процес на търсене или просто вашия стар матрак не е удобен вече, сега е добър момент за смяната му. Този двулицев матрак е ортопедичен, като едната му страна е с покритие от мемори пяна. Размери 160×200. В периода на промоцията можете да се възползвате от страхотно намаление.

Бягаща пътека Kondition HM-8100

Оферта за Бягаща пътека Kondition HM-8100

Към офертата за Kondition HM-8100

При толкова много намаления, категорията с уреди за тренировки вкъщи също не е подмината. Тази Бягаща пътека Kondition HM-8100 в момента се предлага на половин цена. Не само ниската цена на уреда, но и възможността за изплащане прави тази оферта страхотна за всички, които искат да спортуват. Преди да направите вашата поръчка Ви съветваме да разгледате най-добрите пътеки за бягане.

Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot

намаления Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot

Към офертата за Xiaomi Mi Robot

Ето е един от любимите уреди на много домакини. Роботите прахосмукачки стават все по-популярни. Една от основните причини, е че улесняват домакинството. Представете си домашната идилия: робот почиства пода, а вие си гледате любимия сериал. Фирмата Xiaomi се е доказала на пазара с качествени продукти, така че за това не се съмнявайте в това.

Author

Екипът на BGchoice се стреми да предостави възможно най-обективната информация, която да Ви помогне да направите най-добрият избор.

Напиши коментар