Nike Vapormax са едни от най-известните маратонки, които се смятат за най-удобни и стилни. Те са подходящи както за спорт, така и за живот. Негативната страна е, че славата им предизвика появата на много ментета. Нека да разгледаме някои от съветите, от които се нуждаете, за да сте сигурни, че купувате оригинални маратонки Nike Nike Vapormax.

Кутията

Първото нещо, което хваща окото е кутията, която е знак за автентичността на продукта. Истинската кутия на Nike е по-голяма и с гладка повърхност. Ментетата са по-малки и имат оребрена текстура. Те също не са толкова силни. Внимавайте за черен етикет Nike в долната част на кутията – това е сигурен знак за автентичност.

Кутия с маратонки
Снимка: Gin3rd eBay

Подметката

Автентичните маратонки на Nike имат малко лого на Nike на петата под въздушната възглавница, докато при фалшив чифт това лого липсва. Грайфера на шарката е доста очевиден на фалшивите маратонки, но е почти невидим на оригиналните.

Връзките

Проверете връзките – оригиналните връзки имат VAPORMAX надпис в края, но фалшивите нямат нищо. Освен това връзките на оригиналните маратонки са гладки, докато са кръстосани на репликите.

Стелките

Извадете стелките и вижте колко са добри. Ако са лека и гъвкави, със сигурност са менте. Оригиналните стелки на Nike Vapormax са по-дебели и по-здрави от фалшивия вариант.

Nike Vapormax цена
Снимка: Nike

Текстилът

Ще ви бъде по-трудно да разберете, освен ако нямате оригинални маратонки, с които да сравните. Мрежестите отвори на оригиналните обувки са малко по-големи, а телата на flywire са много по-видими и изпъкват в сравнение с фалшификатите, където са по-плоски.

За да сте сигурни, че няма да се окажете с фалшив чифт маратонки Nike Vapormax, би било препоръчително да купувате от официалния уебсайт на Nike или от доверени търговци на спортни стоки и дрехи. За повече информация посетете страницата на нашите препоръчани търговци.

Още по темата:

Author

Екипът на BGchoice се стреми да предостави възможно най-обективната информация, която да Ви помогне да направите най-добрият избор.

Напиши коментар