Ако търсите да си купите нови маратонки, може би ще Ви е от полза,ако разгледате новото попълнение на известната марка Nike. Това са смарт маратонките Nike Adapt Auto Max с автоматично стягане и гласови команди.

Маратонките са на пазара от началото на месец Май с цена от 339.95 британски лири. Разбира се цената не е ниска, но ако бюджета Ви го позволява и искате да маратонки предлагащи най-новите технологии, може да направите своята поръчка.

Като говорим за Nike трябва да кажем, че Air Max са най-популярните модели от производителя. За първи път бяха представени през 1897 година и до днес продължават да се развиват с най-новите технологии. Маратонките Nike Adapt Auto Max са един от най-големите скокове в технологиите на компанията.

Провери наличност:

Adapt Auto Max е базиран на FitAdapt технология, която предлага максимален комфорт и прилягане. Тези маратонки от Nike предлагат два начина на заключване, от които можете да избирате (това обикновено зависи от нуждите, които имате в дадена ситуация). Един за спортуване и други динамични активности и друг за останалото по-спокойно време от ежедневието Ви.

Nike Adapt Auto Max Ви дава възможност да избирате между 13 различни цвята. Освен това можете да ги накарате да пулсират до един час и всички тези функции можете да управлявате с гласови команди през официалното приложение Nike Adapt за IOS или Android.

Маратонките са леки с дишащи горни мрежи, а подметката обгръща стъпалото Ви за по-голямо стабилност и комфорт. Дизайнът е базиран на Air Max 90, но в същото време новият модел се е сдобил с нов силует чрез увеличения профил по-дебелата подметка на маратонките.

Nike за първи път представя динамичен комфорт и защита базирани на Air Max платформа. Това ще позволи на маратонките бъдат развивани и да имат по големи възможности за напред.

С приложението Nike Adapt потребителите имат възможността да се възползват максимално от невероятните възможности, които предлагат маратонките. Както казахме по-рано, тези смарт маратонки могат да бъдат управлявани чрез гласови команди с помощта на Siri или Google Assistant.

Контролът чрез смарт часовник също е възможен, което също е много удобен вариант за стягане и отпускане на маратонките.

Моделът е достъпен за потребителите от Май 2020 година като се предлага само в няколко цветови комбинации. По-голям избор на цветове се очаква да се появи на пазара до края на годината.

Вижте видео ревю на маратонките Nike Adapt Auto Max:

Author

Екипът на BGchoice се стреми да предостави възможно най-обективната информация, която да Ви помогне да направите най-добрият избор.

Напиши коментар