След дългата зима и отегчаващото седене в къщи е време да помислим за хубавото лято, което ни дава възможност да прекарваме повече време на открито. Независимо дали обичате да се препичате покрай басейна във вашия двор слушайки любимата си музика или се събирате с приятели в близкия парк, една добра bluetooth колонка ще Ви е в голяма полза.

Приготвили сме Ви 8 модела водоустойчиви Bluetooth колонки, които можете да вземете на много добра цена. Качество от Sony, ANKER, JBL, което няма да Ви разочарова.

Sony

Sony предлага различни модели на водоустойчиви Bluetooth колонки, но серията със светлинни ефекти се откроява пред останалите. Светлините променят цвета си според музиката, която сте пуснали създавайки ефекта на всяко незабравимо парти. Sony никога не са ни разочаровали, когато става въпрос за плътен и силен бас. И сега не са пропуснали да добавят екстра бас на тази серия водоустойчиви Bluetooth колонки. Оценка IP67, означава, че говорителя може да бъде потопен до 1 метър вода до 30 минути и издържа на повечето видове прах.

JBL

безжична колонка JBL Xtreme 2

Разбира се няма как да пропуснем едни от най-добрите Bluetooth колонки предлагани от JBL. Въпреки множеството тонколони предлагани от производителя трябва да знаете, че изборът Ви няма да е труден. Възможността за добавяне на каишка или дръжката, която имат някои от моделите, правят преносимостта им доста улеснена. Моделите със IPX7 сертификат гарантират водоустойчивост до един метър дълбочина, но не са тествани за прахоустойчивост.

Водоустойчивa колонка Anker

Водоустойчивa колонка Anker

Anker не е от най-познатите марки съществуващи на пазара, но ако сте с ограничен бюджет тази водоустойчива Bluetooth колонка определено няма да Ви разочарова. С невероятните 24 часа живот на батерията, с лек, стилен дизайн и вграден микрофон, SoundCore 2 ще Ви повдига настроението на плажа, в градината или в парка.

Водиустойчива колонка Ultimate Ears WONDERBOOM 2

Ultimate Ears WONDERBOOM 2

Когато говорим за преносими тонколонки трябва да кажем, че Wonderboom 2 произвежда доста добър звук за компактните си размери. Серията Wonderboom 2 на Ultimate Ears се предлага в няколко различни разцветки, за да пасне вкуса на всички потребители.

Всяка преносима колонка от това семейство притежава сертификат IP67, което означава, че те могат да издържат потопени до 30 минути в един метър вода, както и имат много добра устойчивост на прах. Максималният обхват на Wonderboom 2 е 30 метра, а автономията на батерията между 13 и 20 часа.

Author

Екипът на BGchoice се стреми да предостави възможно най-обективната информация, която да Ви помогне да направите най-добрият избор.

Напиши коментар