Представете си картината: Живеем в панелен блок, а апартамента е краен. Няма изолация на стените и дограмата е от старите с единично стъкло. Не е най-доброто жилище, но все пак е дом. Като сме под наем няма какво да направим по отношение на ремонтите. Но какво да правим през зимата като стане много студено? Как можем да създадем необходимия уют, от който се нуждаем?

Най-вероятно много хора биха решили проблема купувайки от тези евтините електрически печки тип духалка. Но мога да Ви кажа, че това само ще усложни нещата. Освен че ще увеличи сметките ви за ток, те са опасни и рискът от пожар е доста голям.

В такъв случай е важно да изберем модерен, качествен продукт, който е с добра производителност и ефективност. Най-важното, безопасен и икономичен продукт.

Имаме удоволствието да ви представим Dyson Pure Hot + Cool пречиствател и нагревател.

Виж цената

С разработката на този невероятен уред, производителят Дайсън се стреми да постигне три неща:

  1. Да охлажда през лятото
  2. Да топли през зимата
  3. Да контролира замърсяването на въздуха в дома ни.

Изглежда проста задача, но на практика е трудно постижима. Обикновено трябва да купим отделни уреди, за да постигнем охлаждане, отопление и пречистване на въздуха. Тези уреди не само заемат много място, но и струват повече пари взети заедно.

Дизайн

Както при всичко друго, първото нещо което прави впечатление е красивият дизайн на този пречиствател на въздух Dyson Pure Hot + Cool. Модела се предлага в бяло и сребристо, както и черно и никел. Който и вид да изберете със сигурност ще предаде изтънченост във вашия дом.

Dyson Pure Hot + Cool е доста функционален, предлага 350 градуса завъртане, което помага на уреда да размърда въздуха във всяка точка на стаята без никакви проблеми.

Също така, много важна характеристика на този уред, е че няма никакви въртящи елементи, като перка на вентилатор. Това е голям плюс, който не трябва да бъде игнориран.

Dyson Pure Hot + Cool може да осигури безпроблемно до 290 литра в секунда мощен въздушен поток, помагайки за доброто циркулиране на въздуха в помещението.

Производителя на този страхотен продукт не е пропуснал и лесния начин на управление като е включил и компактно дистанционно управление.

Технология

Продуктите на Дайсън определено се различават от останалите марки на пазара. Несъмнено уредите на производителя са от най-модерните произведения на съвременната техника.

Dyson Pure Hot + Cool може автоматично да отчита и почиства замърсения въздух в реално време. Този пречиствател на въздух е идеален за хора с хипоалергични реакции, както и за домакинства с малки бебета.

На малък цветен екран в предната част на устройството може да видите показания за: PM2.5 (този показател е за фини частици, които може да вдишате); PM10 ′ (тези фини частици могат да причинят астматични пристъпи и дихателни проблеми) ЛОС “(летливи органични съединения); и NO2 (азотен диоксид).

Ако това не Ви говори нищо или е прекалено технично, можете да проверявате обща скала за качеството на въздуха в помещението.

Dyson Pure Hot + Cool предлага и смарт приложение, с което може да се проследява и съхранява цялата информация. То също дава възможност да планирате активност, да следите качеството на въздуха или да проверите, колко дълго може да използвате филтрите.

Ако не искате ръчно да настройвате и задавате програми, Dyson Pure Hot + Cool може да извърши всичко напълно автоматично само със задаването на желаната от вас температура.

Пречиствател на въздух

Производителност

Dyson Pure Hot + Cool определено изглежда страхотно, но дали може да отоплява през зимата и да охлажда през лятото?

Както споменахме по-рано, производителя се е постарал да създаде устройство, което да е три в едно. Този уред е способен да отоплява и охлажда помещението в което се намира, което го прави практичен през цялата година. Може да се каже, че това е най-доброто мултифункционално устройство (охлаждане и затопляне) на пазара в момента.

Що се отнася за пречистването на въздуха, Dyson Pure Hot + Cool засича замърсителите във въздуха и включва автоматично програма за пречистване. Връща към нормален режим на работа след като въздуха е почистен до нормални граници.

Може да пречиствате въздуха и да не усещате мърдането на въздуха в помещението. С включен дифузен режим Dyson Pure Hot + Cool обръща посоката на въздушния поток, като пречиства въздуха без да нарушава вашия комфорт.

Друга много добра функция е способността за задаване на график. Благодарение на приложението Dyson Link, уреда може да бъде настроен кога и какво да бъде активирано. Използването на това приложение е задължително, ако искате да получите максимума от Dyson Pure Hot + Cool.

Обобщение

Опитахме се да разгледаме на кратко всички функции предлагани от този уред, но колко качествен е този продукт можете да разберете единствено, ако го използвате. С помощта на Dyson Pure Hot + Cool можете да превърнете всяко помещение в топло и привлекателно място за обитаване.

На пазара може да намерите много вентилатори без перка, но способността на Dyson Pure Hot + Cool да пречиства въздуха, го прави различен от всички останали. Няма друг такъв тип уред, който да работи така ефективно и качествено.

Цената определено не е за всеки, но красивия дизайн, технологията и ефикасната му производителност удовлетворява всички, които са го избрали.

Факт, че от Дайсън са постигнали целта, за която Ви споменахме по-рано. Това не е от вентилаторите без перка, които се използват само през летния сезон. Пречиствател на въздух Dyson Pure Hot + Cool универсален уред, който ще се превърне в един от най-използваните уреди във вашия дом през цялата година.

Author

Екипът на BGchoice се стреми да предостави възможно най-обективната информация, която да Ви помогне да направите най-добрият избор.

Напиши коментар