Нови кадри разкриват как ютубър разглобява PS5 Slim и сравнява с неговия аналог, оригиналната версия. Той отбелязва, че оригиналният PlayStation 5 не е значително по-голям в сравнение с тънкия модел.

Инфлуенсъра отбелязва също, че горните панели на тънката версия са лъскави, докато мястото за дисковете е много по-„матово“. Изглежда като оригинала, но не е съвсем.

Версията без диск на PS5 slim тежи 2,6 кг в сравнение с първия модел от 3,4 кг. Също така, черсията с дисково устройство тежи 3,2 кг и е по-малко от оригинала, който тежи 3,9 кг.

Удивителното е колко лесно може да се извади дисковото устройство и то без нужен инструмент. Но за да премахнете SSD-то ще ви е необходима отвертка.

Критиката на това видео се отнася до стойката за хоризонтално поставяне на PS5 Slim. Освен това Дейв изрази недоволството си от това, че трябва да закупи стойка, която помага да се постави PS5 Slim във вертикално положение, тъй като тя не е включена в комплекта. Той също смята, че със slim версията използва малко по-голяма мощност от оригиналния процесор. Може да не е необходимо Samsung да надгражда процесора, когато бъде пуснато следващото му поколение.

Той също така ще ви предостави информация относно промените в дизайна, като по-леко тегло и по-малък размер на PS5 slim, неговите нови добавени функции и аксесоари.

PS5 Slim беше обявен на 10 октомври и е наличен за продажба от ноември, започвайки с пазара в САЩ.

Следвайте ни, за да научите за датата на пускане на PS5 Slim, цената и откъде можете да го закупите. Можете да проверите и за оферти по време на разпродажбите за Черен петък.


Ако обичате нови устройства, тогава би било интересно за вас да разберете какво се говори за продуктите на Apple. Една от многото ни скорошни статии се занимава със слуха, че ново поколение iPad mini ще се появи в онлайн магазините на Apple. Публикацията засяга какво ново се очаква, както и възможните последици от това върху областта на таблетите. Не пропускайте по-фините точки – щракнете тук за допълнителна информация относно новия iPad mini и бъдете в крак с технологичния напредък!

Author

Христо Стоянов е автор на свободна практика в BGchoice. Той обича да покрива различни теми от новини за компютри и електроника до ревюта на дронове и електрически тротинетки.

Напиши коментар