За да приготвите яйцата перфектно трябва да ги варите точно определено време. Добър таймер за варене на яйца винаги ще ви е от полза в кухнята. Но на пазара се предлагат модели с различни функции, които вместо да ви помогнат могат дори да ви объркат. 

Ето защо създадохме списък с най-добрите модели на пазара, за да можете да вземете правилното решение.

По време на процеса на създаване на списъка, ние прегледахме потребителските мнения и сравнихме доста разнообразни продукти от различни производители. 

Нашият избор: Най-добрият таймер за варене на яйца

Класифицираме всеки таймер за варене на яйца според неговото съотношение цена / качество, така че списъкът включва продукти от ниския, средния и високия ценови диапазон. Отделете време обаче, за да прочетете нашите съвети за закупуване, ако искате да поръчате наистина страхотен продукт.

1. Таймер за варене на яйца, LRTM, t100

таймер за варене на яйца
Виж цената

Безопасен и екологично чист таймер за варене на яйца. Изработен от топлоустойчив и екологичен материал, този модел е напълно безопасен, както за възрастни, така и за деца. Много е лесен за използване: просто поставете тенджерата на котлона, яйцата и таймера във вряща вода и наблюдавайте как той си променя цвета от червен на бял, започвайки отвън на вътре. Просто трябва да изчакате, докато таймерът промени цвета си до рохко / средно или твърдо сварено. Когато белия цвят достигне до твърдостта, която се нуждаете, можете да извадите яйцата и да се насладите.

Този таймер за варени яйца може да се използва многократно. Просто трябва да го измийте ръчно и подсушете след всяка употреба и той ще остане в отлично състояние, без да се счупи или повреди. 

Може да се каже, че това е най-иновативният таймер за варене на яйца, като се счита за по-точен вариант от стандартния кухненски таймер. Той е с добра топлинна чувствителност, което помага за необходимото време за варене.

2. Joie Eggy таймер за варене на яйца

Виж цената

Принципа на работа на този таймер за варене на яйца Joie Eggy е същия като първия модел. Това оранжево яйце променя цвета си преминавайки през няколко стадия, показващи необходимата текстура (рохко, средно и твърдо). Joie Eggy се поставя в тенджерата с горещата вода, като променя цвета си, за да разберете когато яйцата са готови.

3. Променящ цвета си таймер Tala


Много лесен за използване модел. Просто пуснете яйцето таймер в тенджера с вряща вода, в процеса на готвене се можете да следите указателните линии. Контролирайте времето за варене на яйцата и твърдостта им според промяната на цвета. Изработен е от безопасен материал, който не вреди за вашето здраве. Евтин модел, но оригинален подарък за кухнята, за мама дори без повод.

4. Thometzki


Ако ги обичате рохки, сварете яйцата точно по ваш вкус. А твърдо сварените яйца вече няма да се преваряват, така ще се насладите на перфектно оцветен жълтък и гладка текстура. Линиите показват кога яйцата са рохки, средно или твърдо сварени, като се използва топлината на водата за измерване вместо отброяване на време.

5. Кухненски дигитален таймер Xavax Countdown

Кухненски дигитален таймер Xavax Countdown
Виж цената

Когато изтекат всички минути, кухненския таймер ще ви извести със силен сигнал. Този модел не е специално за тази задача, но това му е плюса. Също така, модела е идеален за всички, които са заети с други задачи по време на готвенето и са склонни да забравят за това. 

Той ще ви напомни навреме със силен тон сигнал. Това е не само прекрасен таймер, но и добра декорация на кухнята. Също така може да послужи за добър подарък независимо от повода. Интервал от време: от 0 до 99 минути и 59 секунди.

Как да купя добър таймер за варене на яйца?

Благодарение на Емаг, не е нужно да се притеснявате за нищо. Можете да изберете таймер за варене яйца по много прост начин. Първо разгледайте внимателно моделите, които ви предложихме по-горе. След това посетете страницата на продавача, прочетете подробно описанието на всеки конкретен модел и прочетете различните потребителски мнения. 

Трябва ли да избера скъп таймер за варене яйца?

Не винаги най-добрия таймер за варене яйца е най-скъпия. Но, както при много продукти, колкото по-висока е цената, толкова по-добро е качеството на продукта. Същото правило важи и за таймера за яйца. Така че ако искате да притежавате добър модел, препоръчваме ви да не бъдете твърде стиснати, така или иначе това не са скъпи продукти.

Колко струва добър модел?

Както казахме, при покупката на таймер за яйца, цената не трябва да бъде определящ фактор. Независимо дали можете да си позволите по-скъп модел, може да няма смисъл от покупката му, ако модел от средния ценови диапазон може да покрие всички ваши нужди.

От къде да купя таймер за варени яйца?

Емаг е един от най-безопасните онлайн магазини за закупуване на таймер за варене на яйца. Можете да прочетете описания за всички налични модели, както както и право на връщане, ако нещо не е наред с поръчката.

Author

Екипът на BGchoice се стреми да предостави възможно най-обективната информация, която да Ви помогне да направите най-добрият избор.

Напиши коментар