За нас

Какво е BGchoice

BGchоice е създаден с идеята да улеснява ежедневието на българските домакинства като спомогне с избора на вашата покупка. Нашата цел е с помощта на класации и подбор на най-предпочитаните продукти на пазара да Ви помогнем да намерите точния продукт за Вас. За да сте винаги в крак с технологиите, ние също така правим ревюта на много продукти. Запознаваме Ви с последните новини в сферата на смарт технологиите, помагаме Ви с избора на подарък или просто Ви информираме за новостите на пазара.

Класации

Ние правим класации, покриващи широк диапазон от продукти. От спортни стоки до хоби и електроника, през продукти за дом и градина, в нашия сайт сме подбрали по нещо за всеки. Независимо дали търсите кафе машина, сушилня за дрехи или бебешка проходилка,ние ще се постараем да направим избора Ви по-лесен и информиран. Ще отделим нужното време и усилия за да подберем най-добрите продукти с най-добро съотношение цена-качество предлагани на българския пазар.

Новини

В секцията ни с новини Ви представяме новостите в смарт технологиите и всичко друго, което би могло да е интересно за Вас. Стараем се да направим живота Ви по-улеснен и по-добър.

Ревюта

Работата на нашите експерти е да проучват в детайли всеки един продукт и да Ви запознаят както с положителните, така и с отрицателните му черти. Те подбират най-доброто на пазара, като същевременно с това се стараят да покрият всеки един бюджет и вкус на клиента.

Ние представяме подробна информация за индивидуални продукти, както и насочваме вниманието Ви към детайли, които не трябва да пропускате избирайки вашата покупка.

Избор на подарък

Изборът на подарък за любим човек е може би най-трудното нещо. Ние винаги искаме да сме оригинални и нашият подарък да бъде запомнен и оценен. Изборът му е труден и защото всеки човек има различен вкус. Има най-различни поводи, които могат да бъдат причина за търсене на интересен подарък. Освен това има значение дали търсите подарък за жена или подарък за мъж. При избора му, бюджета играе също голяма роля. Всички тези фактори взети заедно, понякога правят тази мисия невъзможна. За целта ние от BGchоice създадохме категория с различни идеи за подарък, които надяваме се ще спомогнат с избора Ви.

Нашата етика

Ние се гордеем с това което правим, следвайки строги стандарти и етика. Препоръките в нашата уеб страница са базирани изцяло на мненията на нашия екип. Продуктите представени тук са избрани след задълбочено проучване на пазара и сравнение на различни продукти. Разбира се нашия избор е ограничен до предлаганите продукти на българския пазар. Ако по някаква причина не можете да намерите това, от което имате нужда или имате препоръки за подобряване на услугата ни, моля свържете се с нас. Ще се радваме да чуем мнението Ви.