Черен Петък 2023: Денят за оферти, отстъпки и намаления

Черен петък е последния петък на ноември. Търговско събитие след Деня на благодарността, който бележи началото на този пазарен сезон. Много хора го смятат за основен ден за закупуване на подаръци за коледа и е известен също като един от най-натоварените дни за пазаруване през годината.

Тогава търговците намалят цените, за да улеснят търсенето на желан подарък от потребителите.

Кога е черен петък 2023?

Черен петък се пада на 24-ти ноември тази година. Това ще даде възможност да закупите всичко и всичко с огромни отстъпки и разпродажби.

За тези, които планират бъдещи спестявания, ето датите, които трябва да имате предвид:

Кога се пада Черен петък следващите години?

ГодинаЧерен петък
202324 ноември 2023 г.
202429 ноември 2024 г.
202528 ноември 2025 г.

Оферти за черен петък 2023

За много от тези купувачи, които са развълнувани от броя оферти, отстъпки и намаления на цените, налични в този ден, петък, 24 ноември, е точната дата.

Електроника и електроуреди

По-специално, те могат да намерят отстъпки онлайн от различни сайтове за покупки като смарт часовници, електрически тротинетки, екшън камери и аудио оборудване. Някои от най-добрите сделки за годината в това голямо събитие за разпродажба могат да бъдат намерени тук на тази страница.

В секциите Електроника, Дом и Кухня основните оферти ще излязат първи. Вижте широка гама от артикули с традиционно произведени стоки на специални цени.

Тези намаления варират от няколко дни, като други се разпродават доста бързо. Въпреки това, ако не успеете да хванете изгодна сделка, няма нужда да се притеснявате, защото през уикенда се разкриват няколко допълнителни стоки с отстъпка, само за да събудят любопитството на купувача. Въпреки това, апогеят на лова на изгодни сделки остава Черният петък, който се пада в последния петък след Деня на благодарността и тази година се пада на 24 ноември.

Защо Черен петък всяка година се пада на различна дата?

Обикновено този ден идва веднага след Деня на благодарността на 4-ия петък на ноември. Това прави тазгодишния Черен петък петък, 24 ноември.

Черен петък в България 2023

От много години България определя Черния петък като период на големи намаления и промени навиците за пазаруване. Повечето търговци правят такива кампании за продажби са свързани най-вече с планирани графици, които са уникални за определени дати.

Емаг Черен петък 2023

Събитието Черен петък, обикновено е планирано да обхване различни електронни джаджи, включително мобилни телефони, телевизори, таблети и лаптопи. Предстоят някои специфични подробности за наближаващия набор от неговите промоции, което позволява на клиентите да имат възможност да получат предварителна информация за това, което могат да очакват преди посещението на магазина, като по този начин имат шанс да се подготвят за събитието. Тези, които искат да спестят, трябва да добавят страницата към любими и да се върнат вечерта преди началото на продажбите.

Виж оферти за Черен петък

Вижте 4K Телевизори Samsung, LG и Sony

Зора

Зора е търговец, който работи на пазара от около тридесет години и е оставил своите отпечатъци в повече от двадесет и четири града в страната. Фирмата предлага услуги на високо ниво на клиентите, както и добри условия на достъпни цени.

Тъй като офертите на Zora за Черния петък ще бъдат подчертани в началната страница на търговеца, посетителите не могат да ги пропуснат. Удобството е продължение на приятелския към клиентите подход на компанията, който може да се види в техния изчистен и лесен за навигиране уебсайт, който допълва приятелските физически магазини.

Вижте безжични колонки JBL, Bose, Denon и Sony

Техномаркет

Техномаркет вече предлага отстъпки на основни джаджи като лаптопи и телефони, които ни позволяват да работим и да общуваме по-удобно. Миналата година Техномаркет имаше много отстъпки за различни продукти, които най-вероятно ще бъдат разширени тази година по време на Черния петък 2023 с електронни стоки, предлагащи най-големите отстъпки.

Колко дълго са предлаганите оферти?

Съществува традиция, при която типичните промоции за Черен петък с най-големите намаления на цените действат в рамките на цял ден, а други търговци дори разширяват офертите си за по-дълъг период около това събитие.

Обикновено има разпродажби, които започват в полунощ в четвъртък срещу петък и продължават няколко дни. Някои търговци може да стигнат дотам, че да пазят някои от тези сделки в тайна до датата на стартиране на кампанията си.

А що се отнася до Кибер понеделник, неговите сделки са свързани с технологиите, това най-вече идентифицира денят, който се пада в понеделник след Черния петък и тази године е на 27 ноември.

Вижте електрически скутери Xiaomi, Ninebot, Cecotec

Бъдете готови за Черен петък 2023

За да се възползвате напълно от потенциала на промоциите на Черния петък, вземете под внимание следните подготвителни съвети:

  • Преценете какво ви трябва и измислете поръчка. Не забравяйте, че в повечето случаи големи отстъпки важат за продукти като телевизорите.
  • Ако нищо не ви направи голямо впечатление, прегледайте нашата колекция от очаквани продукти с примамливи сделки.
  • Въпреки че отстъпката може да е привлекателна, от съществено значение е да я разгледате внимателно и да контрастирате с други същите оферти, преди да купите. Понякога „страхотната сделка“ може да означава единствено изчистване на инвентара на търговеца.
  • Нашите изчерпателни ръководства за закупуване могат да ви помогнат да изберете правилните опции за вашите нужди.
  • Повечето от сайтовете за електронна търговия като emag имат възможност за добавяне на продуктите в секция с любими. Създайте списък с желания, състоящ се от артикули, които минават през ума ви в подготовка за бързо поставяне на поръчка, след като продажбите започнат.

Изберете подарък за коледа

Не е нужно да търсите най-добрия коледен подарък трескаво, в последния момент. Наближава Коледа, така че трябва внимателно да изберете подаръци за семейството си, като се възползвате от отстъпките за Черен петък. Това е шанс да закупите най-добрите артикули, за които сте мислили дълго време, но не сте закупили поради тяхната цена.

История

Черен петък е ден, в който можете да намерите хиляди оферти в магазините. Обикновено намаленията не са само в петъка, те продължават през целия уикенд.

Въпросният петък има американски произход, но не е напълно ясна причината за името му. Защо все пак се нарича “Черен петък”?

Докато някои вярват, че името на “Black Friday” идва от добрите печалби на магазините от разпродажбата след деня на благодарността, то историята разказва друго.

Първият Черен петък е настъпил през 1869 г., след като финансистът Джей Гулд и железопътният бизнесмен Джеймс Фиск са се опитали да манипулират пазара на злато. В крайна сметка това покачило цената на златото и предизвикало срив на пазара.

Други вярват, че всичко е започнало през 1975 г., когато The New York Times за първи път използва името Black Friday поради рекордните продажби на този ден.

Кога е Черен Петък 2023?

Черният петък този път настъпва на 24 ноември, обявявайки началото на най-големите намаления. Това обаче не означава, че няма страхотни сделки преди деня на продажбата. Магазини като Емаг, Зора и Техномаркет правят отстъпки целогодишно, равняващи се на тези през Черен петък. С течение на времето периодът на продажби се развива; следователно значението на Черния петък може да загуби значение по отношение на седмица на оферти.

Къде можете да намерите най-добрите оферти за Черен петък?

Запазете тази страница и продължавайте да я проверявате за специални оферти на Черния петък. Ние се ангажираме да ви запознаем с всички най-добри сделки, които се появяват не само през деня, но и през уикенда. Освен това ще предоставим списък с най-добрите търговци на Черен петък, които продават най-добрите артикули за подаръци, така че да се чувствате подготвени, докато пазарувате.